середа, 27 грудня 2023 р.

понеділок, 25 грудня 2023 р.

Вітаємо з Різдвяними та Новорічними святами!!!






 Дякуємо нашим учасникам дійства. На Новорічних святах ми показували дійство "Водіння кози" - одна з найдавніших різдвяних дійств, що збереглася до наших днів і відбувається у Щедрий вечір.


понеділок, 18 грудня 2023 р.

Вітаємо лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на написання есе "Війна за свій шлях"

 Вітаємо лауреатів  обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на написання есе "Війна за свій шлях" Таванця Олександра та Кіяна Олександра. Успіхів та перемог!!!









пʼятниця, 15 грудня 2023 р.

середа, 6 грудня 2023 р.

6 грудня -День Збройних Сил України

 Була організована зустріч з військовослужбовцем ЗСУ, татом Зорі Станіслава.

Зоря Валентин Володимирович розповів про свій військовий досвід та солдатські будні. Зворушливою була розповідь про людяність наших українських військовослужбовців, про відкрите серце до покинутих на окупованих територіях тварин.

Ми щиро дякуємо і низько вклоняємось ВСІМ і КОЖНОМУ захиснику і захисниці України, які самовіддано захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави.






Зупинимо насилля, булінг - разом!

 

Зупинимо насилля, булінг - разом!

 Соціальний педагог Шкворець Л.Д. продовжує проводити години спілкування "Зупинимо насилля, булінг - разом!".  





середа, 29 листопада 2023 р.

Стоп насильству

 

Стоп насильству

 В рамках акції "16 днів проти насилля" соціальним педагогом Шкворець Л.Д. організовано зустріч для учнів 7-А та 7-В класів з начальником ССД виконавчого комітету Кам’янської міської ради Коноваловою І.В. спільно з фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Соболь Т.В. на тему "Стоп насильству".
Фахівці розширили знання учнів з даної тематики, розібрали практичні ситуації, надали поради.





вівторок, 28 листопада 2023 р.

Булінг: міфи та реальність

 

        Сьогодні, 28.11.2023 з учнями 7-В класу працювали над вдосконаленням знань про "булінг" як негативне соціальне явище в стінах закладів освіти. Важливим є інформування дітей про алгоритм дій, якщо став жертвою чи свідком ситуацій булінгу. Усвідомлення наслідків цькування для всіх учасників є необхідним для попередження виникнення ситуацій булінгу.