середа, 29 листопада 2023 р.

Стоп насильству

 

Стоп насильству

 В рамках акції "16 днів проти насилля" соціальним педагогом Шкворець Л.Д. організовано зустріч для учнів 7-А та 7-В класів з начальником ССД виконавчого комітету Кам’янської міської ради Коноваловою І.В. спільно з фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Соболь Т.В. на тему "Стоп насильству".
Фахівці розширили знання учнів з даної тематики, розібрали практичні ситуації, надали поради.





вівторок, 28 листопада 2023 р.

Булінг: міфи та реальність

 

        Сьогодні, 28.11.2023 з учнями 7-В класу працювали над вдосконаленням знань про "булінг" як негативне соціальне явище в стінах закладів освіти. Важливим є інформування дітей про алгоритм дій, якщо став жертвою чи свідком ситуацій булінгу. Усвідомлення наслідків цькування для всіх учасників є необхідним для попередження виникнення ситуацій булінгу. 






пʼятниця, 17 листопада 2023 р.

Виховна година «Толерантність – запорука людяності»

 Планета Земля не є надто великою, вона - наш спільний дім, всі люди в якому – сусіди. А для того, щоб людство успішно розвивалося, треба знаходити спільну мову. У безмежному морі різноманітних культур, релігій, думок, ідей, що належать людям різних країн на планеті, на допомогу має прийти «рятувальне коло» – толерантність. 
Дітям досить часто притаманна інтолерантна поведінка: підвищена агресивність, нестриманість, байдужість. Тому бібліотекарями постійно проводяться заходи, спрямовані на виховання толерантного відношення до людей.  Одним із важливих напрямків популяризації виховання загальнолюдських цінностей  став діалоговий майданчик «Толерантність – запорука людяності», який був проведений для учнів 7-В класу.  Обговорювали різні ситуації та намагалися знайти вихід із них, з точки зору толерантної людини. Діти активно слухали та опісля обговорювали притчі про толерантність.









Напередодні ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ за ініціативи вчителя історії Поліщук М.В. була організована зустріч з військовослужбовцем ЗСУ, випускником нашого закладу та татом нашого учня Кіяна Олександра. Кіян Роман Олександрович у доступній формі розповів учням 7-В, 9-А, 10-В класів про свій військовий досвід та солдатські будні. Про людяність наших українських військовослужбовців і особливості солдатської дружби.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв.
Ми щиро дякуємо і низько вклоняємося ВСІМ і КОЖНОМУ захиснику і захисниці України, які самовіддано захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави.
Слава Україні!!! Слава ЗСУ!!! Разом до ПЕРЕМОГИ!!!








Акція "Різдво для воїна"

 Grounds.center у нашому місті проводить акцію "Різдво для воїна". Батьки та учні 7-В класу активно долучилися і приготували для наших захисників смаколики, щоб привітати з Різдвом, подарувати частинку родинного тепла. Щира подяка батькам та учням.