четвер, 23 травня 2024 р.

Як не втомлюватия від життя

 https://kampsy.blogspot.com/ 

  З учнями 7 класу піднімали важливе питання - як зменшити негативні впливи навколишнього середовище та підвищити рівень задоволення життям. Обговорили питання про вплив хвилювання на роботу мозку, зміни в організмі під час недотримання режимів сну та харчування. Питанням для дискусії були біоритми кожного з нас. Семикласники були активними та цікавилися різними питаннями й поза основною темою обговорення. 






пʼятниця, 10 травня 2024 р.

Вивчаємо свій темперамент

 Практичний психолог ліцею Марина Холоденко провела заняття "Вивчаємо свій темперамент".

Знання власного темпераменту та розуміння типів темпераменту інших людей значно розвиває вміння будувати позитивні комунікативні зв'язки з іншими. Темперамент не є змінним. З фізіологічної точки зору темперамент являється типом нервової діяльності людини та визначає її темп мислення, поведінкові реакції на зовнішні подразники, емоційність і ін. Учні 7 класу розглянули всі типи темпераменту та ознайомилися із власними індивідуальними результатами.






вівторок, 7 травня 2024 р.

Формуємо та розвиваємо критичне мислення

 Практичний психолог закладу Холоденко М.І. сьогодні з учнями  розвивали навички критичного мислення та визначали рівень його сформованості за домопогою виконання тесту. 





пʼятниця, 3 травня 2024 р.

Акція " Обери обійми замість цькування"

 Соціальний педагог Людмила Шкворець і практичний психолог закладу Марина Холоденко провели годину спілкування " Обери обійми замість цькування".