пʼятниця, 28 червня 2019 р.

День Конституції України



   День Конститу́ції Украї́ни — державне свято України. Святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України цього ж дня 1996 року. День Конституції України — єдине державне свято, закріплене в самій Конституції, в основному Законі Держави. 
     
    Вважається, що прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав та свобод людини та громадянина.
    День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України.
       Конституція України - оберіг нашої держави.

Ми вітаємо вас із визначним державним святом - Днем Конституції України. Від щирого серця зичимо міцного здоров'я, бадьорості духа та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної держави. Будьмо разом у процесі побудови демократичного громадянського суспільства.

Адже, Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.
Зі святом вас, дорогі друзі! 

Немає коментарів:

Дописати коментар