пʼятниця, 27 вересня 2019 р.

День Осені

Впевнено господарює у природі осінь. Природа змінює свої кольори, землю вкриває пожовкле листя, у повітрі відчувається подих зими, стає прохолодніше. Але осінь приносить людям і свої дари: урожай овочів і фруктів, красиві квіти, приємний настрій.
Зібрано майже ввесь урожай на полях, пов’язані останні снопи. Великий і пишний урожай  є символом добробуту і щастя. Поряд з ним красуються інші дари осені, дари садів і городів.
З нагоди цієї події у Кам'янському ліцеї №1 серед учнів молодших класів було проведено свято "День Осені" або ще як в народі кажуть: "Дари Осені". Участь у святі взяли усі учні молодших класів. Кожен клас активно попрацював над тематикою власних та колективних робіт. Третьокласники теж не стояли осторонь,  дивували власними поробками виконаними з творчим натхненням.








Вітаємо усіх учасників осінніх поробок. Було багато різноманітних виробів в різних техніках, це і аплікації, ліплення, і вироби з овочів та фруктів, і з осіннього листя. 
     Висловлюємо Подяку усім, хто приєднався до виконання таких чудових осінніх поробок!

пʼятниця, 20 вересня 2019 р.

Свято Миру...

День Миру - свято України. Відзначається щорічно 21 вересня, а ще - це свято припадає на Міжнародний День Миру.
Мир на землі — це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.
Мир на землі — це росяні світанки,
Краса і творчість, пісня у гаях.
Мир на землі — це вечори і ранки
Із радістю і щастям у серцях.
Мир на землі — це дім і мама, й тато,
Й любові стільки — просто через край!
Це та земля, де щастя є багато
І в кожній хаті — хліба коровай.
Це та земля, де сміх і пісня лине,
А діти йдуть до школи знов і знов.
Й ніколи у боях ніхто не гине,
Бо там господар — щастя і любов.
       Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Без миру нема щасливого дитинства, нема майбутнього. 20 вересня, у Міжнародний день миру, у Кам'янському ліцеї №1 серед молодших класів було проведено годину спілкування на святковій лінійці, та у своїх класах -  уроки мужності.

У похмурий осінній день учні молодших класів провели флеш-моб під гаслом: «Мирного неба тобі, Україно!», де кожна дитина мала невеличкі символи нашої держави - синьо-жовті стяги  в знак солідарності з усіма дітьми світу в прагненні миру.

   Бажання миру і злагоди було, є і буде в кожного українця, бо тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності, зростає добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави. Як день перемагає ніч, так добро переможе зло. І мирне небо обов’язково буде над всією нашою Україною!!!

Що може бути кращим за сонечко зранку, за усміхнені обличчя дітей, за радість і спокій в очах людей, за квітучі міста і села, за радісний дитячий сміх. Спокій, безхмарне небо і ..... дитячі малюнки – це і є мир.










понеділок, 16 вересня 2019 р.

У Валерії Покляцької сьогодні свято.

16 вересня також святкує свій День Народження і Покляцька Валерія.

З чудовим святом, з днем народження вітаємо тебе, Валерія! Бажаємо від всього серця любові, здоров’я і удачі. Нехай у всіх сферах життя буде лише успіх, нехай кожен день приносить щось нове і хороше, нехай темні хмари не закривають собою світле небо твого щастя.




Наш Дениска Шумаєв іменинник...

16 вересня. Свій День Народження святкує Денис Шумаєв.
    Денис, ти знаєш, як тебе ми сильно любимо. Нехай кожен новий день тобі несе добро. Від щирого серця тобі ми радості бажаємо, Нехай ніколи не покидають твій дім затишок, тепло. Хай буде все, чого ти хочеш і бажаєш, І хай збудеться все те, про що ти мрієш.
Нехай буде повною щастя миска,
Фортуна нехай не ображає, 
А частіше в гості приїжджає.
 Везіння хай дзюрчить рікою,
 Удача буде під рукою, 
Успіх зарницею палахкотить 
І не вщухає ні на мить. 
Бажаємо тобі, Денис, щоб батьківські ті фінанси 
Не співали скарг - лише романси,
 Дитинство нехай барвами грає,
 І сил, Денис, тобі на все вистачає!



неділя, 15 вересня 2019 р.

Яковенко Віктор іменинник...

15 вересня. В свій День Народження Віктор приймає найщиріші привітання...

                      Вітя!  
Вітаємо Тебе з цим солодким днем – Днем народження! Нехай Твоє життя буде схожим на конфеті, що майорить і переливається різноманітними барвами. Бажаємо завжди мати енергію для нових звершень. Хай вірні друзі завжди будуть поруч: допомагатимуть у скрутну хвилину та радітимуть разом з Тобою від щастя. Будь щасливим!
Нехай життя дає тобі, Вітя,
Побільше радісних подій 
І дарує море насолоди, 
Удачу та здійсненя мрій, 
Достаток, ласку і увагу, 
У справах шкільних процвітання, 
Від однокласників – тільки схвалення, 
Прийми, друже, привітання!

пʼятниця, 13 вересня 2019 р.

Флешмоб. Олімпійський тиждень...


Олімпійський тиждень проходив з 09 по 13 вересня 2019 року майже  у всіх навчальних закладах нашої країни, адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя.

Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в нашій школі також  провели Олімпійський тиждень.