пʼятниця, 20 вересня 2019 р.

Свято Миру...

День Миру - свято України. Відзначається щорічно 21 вересня, а ще - це свято припадає на Міжнародний День Миру.
Мир на землі — це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.
Мир на землі — це росяні світанки,
Краса і творчість, пісня у гаях.
Мир на землі — це вечори і ранки
Із радістю і щастям у серцях.
Мир на землі — це дім і мама, й тато,
Й любові стільки — просто через край!
Це та земля, де щастя є багато
І в кожній хаті — хліба коровай.
Це та земля, де сміх і пісня лине,
А діти йдуть до школи знов і знов.
Й ніколи у боях ніхто не гине,
Бо там господар — щастя і любов.
       Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Без миру нема щасливого дитинства, нема майбутнього. 20 вересня, у Міжнародний день миру, у Кам'янському ліцеї №1 серед молодших класів було проведено годину спілкування на святковій лінійці, та у своїх класах -  уроки мужності.

У похмурий осінній день учні молодших класів провели флеш-моб під гаслом: «Мирного неба тобі, Україно!», де кожна дитина мала невеличкі символи нашої держави - синьо-жовті стяги  в знак солідарності з усіма дітьми світу в прагненні миру.

   Бажання миру і злагоди було, є і буде в кожного українця, бо тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності, зростає добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави. Як день перемагає ніч, так добро переможе зло. І мирне небо обов’язково буде над всією нашою Україною!!!

Що може бути кращим за сонечко зранку, за усміхнені обличчя дітей, за радість і спокій в очах людей, за квітучі міста і села, за радісний дитячий сміх. Спокій, безхмарне небо і ..... дитячі малюнки – це і є мир.










Немає коментарів:

Дописати коментар