вівторок, 19 листопада 2019 р.

Міжнародний конкурс знавців української мови...


ХІХ Міжнародний конкурс із української мови імені Петра Яцика об‘єднав знавців рідного слова в Україні та усьому світі.


  Понад тисяча школярів 3-11 класів, учнів закладів професійної освіти та студентів закладів вищої освіти взяли участь у підсумковому етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Школярі виконували завдання, підготовлені Міжнародним благодійним фондом «Ліга українських меценатів».
   Щороку це престижне мовне змагання об’єднує знавців української мови не лише України, а й багатьох країн, де проживає українська діаспора.
   Від нашого класу, участь у міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика брала Ісакова Вікторія та зайняла ІІІ місце серед учнів 3 класів району.
  Справою свого життя Петро Яцик уважав щиру допомогу Україні, пояснював необхідність ґрунтовної освіти, вчив не жити у світі ілюзій, а самокритично дивитися на себе і працювати без упину насамперед для того, щоб у майбутньому збудувати і утвердити добробут своєї держави. Тому з кожним роком збільшується коло прихильників та послідовних шанувальників української мови, культури, духовності, а       Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика набуває все більшої популярності серед учнівської та студентської молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар